Συνεδρίες, Προγράμματα και Σεμινάρια

Συνεδρίες

Tο DeProfundis-eu, είναι ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τροφοδοτώντας το νου, ανανεώνοντας το σώμα και θρέφοντας την ψυχή. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατ’ ιδίαν ή διαδικτυακά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες να κλείσετε ένα ραντεβού τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια το χρόνου, κατ’ ιδίαν ή διαδικτυακά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες  να κλείσετε ένα ραντεβού τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail.
Διάρκεια συνεδρίας:55′

Couples Counseling

Σε αυτές τις συνεδρίες, υπάρχει καθορισμένος χρόνος και διάρκεια. Με ελάχιστο αριθμό συνεδριών τις 8 και ανώτερο τις 20, το ζευγάρι μπορεί να συμμετέχει διαδικτυακά ή κατ’ ιδίαν. Διάρκεια:50′

Συμβουλευτική για τη Θλίψη

Ατομικές συνεδρίες, διαδικτυακά ή κατ’ ιδίαν. Ο αριθμός των συνεδριών, καθορίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου.
Διάρκεια: 55′

Συμβουλευτική για το Πένθος

Ατομικές συνεδρίες, κατ’ ιδίαν ή διαδικτυακά. Ο αριθμός των συνεδριών αποφασίζεται κατά την διαδικασία των συνεδρίων, σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ζεύγους

Ανανεώστε τη σχέση ή το γάμο σας, ανατροφοδοτώντας τα συναισθήματα τας, θέτοντας από κοινού τους νέους στόχους σας, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές σας, με ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο  ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ως ζευγάρι.

Ομάδα Συμβουλευτικής και Υποστήριξης κατά της Θλίψης

Εάν αισθάνεστε το βάρος της θλίψης στην καθημερινότητα σας να μπλοκάρει ή να βαραίνει τη δράση και τις σχέσεις σας, εάν νιώθετε πως τώρα είναι η ώρα να απαλλαγείτε από το συναίσθημα αυτό και να προχωρήσετε τη ζωή σας κάνοντας χώρο για άλλα πιο εποικοδομητικά και θετικά συναισθήματα, με τη δύναμη της ομάδας, και τη στοχευμένη συζήτηση, οι εβδομαδιαίες αυτές συναντήσεις, θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να  χειριστείτε, αλλά και να απαλλαγείτε από αυτό το συναίσθημα.

Σπέσιαλ απόδραση – DeProfundis-eu

Με τη δύναμη της φύσης, και με ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνικών, εβδομαδιαία ατομικά retreats, για τη διαχείριση της θλίψης και του πένθους σχεδιασμένα αποκλειστικά για εσάς!

Σεμινάρια

Την περίοδο της Άνοιξης και του Φθινοπώρου, οργανώνονται προγράμματα και σεμινάρια γύρω από θέματα ψυχικής υγείας, από έμπειρους και ειδικευμένους Ψυχοθεραπευτές.